Organi inštituta

Direktorica,

vodja študija glasbene terapije IK

 

Špela Loti Knoll,

mag. glasbene terapije,

akad. glasbenica oboistka, profesorica oboe

višja predavateljica

 

 

Akademijo za glasbo v Ljubljani je končala z odliko v razredu doc. Boža Rogelje. Na ARU v Cambridgeu je zaključila magisterij na temo Organizacija glasbene terapije v povojnih območjih. Koncertira na domačih in tujih festivalih v komornih sestavih ter poučuje kljunasto flavto in oboo.

Sodelovala je pri organizaciji šestih humanitarnih projektov za glasbeno terapijo v Bosni in Hercegovini. Delovne izkušnje ima z otroki v sirotišnicah, z otroki in mladostniki z motnjo v duševnem in fizičnem razvoju, z otroki z vedenj­ski­mi težavami, odraslimi z motnjo v duševnem razvoju in psihiatričnimi bolniki in ljudmi s PTSS.

 

Na Akademiji za glasbo kot zunanja predavateljica predava izbirni predmet Glasbena terapija, v sorodnih študijskih programih pa osnove Glasbene terapije. Predava predmet Animacija z umetnostnim izražanjem na več višjih šolah po Sloveniji, zaposlena kot glasbena terapevtka je bila v Kliniki Maria Theresia, Bad Radkersburg, Avstrija. Poučuje glasbeno umetnost na OŠ Gustava Šiliha Laporje ter oboo in kljunasto flavto na ZGŠ Sv. Petra in Pavla na Ptuju. 

IK - Inštitut Knoll za glasbeno terapijo in supervizijo ter študij glasbene terapije v okviru le-tega vodi od ustanovitve. 

 

 

 

 

 
Svet zavoda

 

Svet zavoda sestavljajo direktorica, predstavnik predavateljev in predstavnik študentov.

Download
STATUT IK
Akt zavoda IK_23.6.2020.pdf
Adobe Acrobat Dokument 169.2 KB